UPRAVENÉ TERMÍNY AKCÍ
Kvůli zrušení areálu raketové základny v Leskovci jsme upravili termíny akcí airsoftgods.cz, které najdete v tomto článku. Opět zde naleznete vaše oblíbené herní režimy, které aplikujeme na akcích v areálech vojenských…
JAK PLNIT LAHVE NA HPA?
Jak si sám plnit HPA lahve snadno.
VYSVĚTLENÍ LIMITU ZBRANÍ.
Vysvětlení rozdílů typu zbraní do které kategorie se řadí daná zbraň.
TERMÍNY AKCÍ PRO ROK 2023
Pro tento rok jsme pro vás připravili seznam všech našich předem plánovaných akcí pro areál raketové základny v Leskovci a raketové základny ve Frýdku-Místku. Vybrat si můžete z rozličných scénářů, variant úsťové…
OHLÉDNUTÍ ZA SNIPER CUP MORAVA
V tomhle článku se ohlédneme za nedělní akcí SCM. Tato akce byla bohužel poznamenána mizivým počtem účastníků a tak v podstatě nemůže být řeč a nějakém sportovním zápolení. Od začátku bylo do akce přihlášeno málo střelců, i přesto jsme akci chtěli nechat proběhnout. Ale když dva střelci zrušili účast těsně před akcí a dva nepřijeli bez jakékoliv omluvy, tak jsme si zadělali na frašku.
Sekce: Reporty z akcí
Vložil George | 05.03.2012 16:18 | Zobrazeno 2287x

Akci jsme nechali i tak běžet. Bohužel ani objekt ve kterém se SCM uskutečnilo se neukázal, jako ta nejšťastnější volba. Budovu jsme před akcí několikrát navštívili a žádný problém nebyl, ale ráno v době konání soutěže se objevil nepříjemný průvan, který střelcům neumožnil přesné zaměření cíle.

Nakonec jsme si akci přesto všechno užili a disciplíny odstříleli, ve kterých se ukázalo, že pušky s manuálním a plynovým pohonem nemohou AEG sniperům konkurovat a je potřeba je na příští akci nějakým způsobem znevýhodnit. Zejména co se týče zkrácení času potřebného k vyřešení dané disciplíny.

Vyzkoušeli jsme si, jak je akce zvládnutá po organizační stránce. Z ohlasů se nám to povedlo, což zaručuje pozitivní vyhlídky k dalšímu pokračování SCM.

Nejlepším střelcem se stal Mr.Dodo, který se svou upravenou M4 předvedl nejlepší mušku navzdory všemu. O parník za ním zaostali ostatní účastníci.

Slůvko na závěr

SCM má velký potenciál, správnou koncepci, a kdyby přijelo více soutěžících mohlo být všechno jinak. Ale pobrali jsme cenné zkušenosti a věřím, že SCM vol.2  už bude o poznání vydařenější. Bohužel je však pokračování ve hvězdách…

Fotky z akce naleznete v GALERII

 

Napsal Pala, vložil a upravil George

Zpět na články

VANHOUTEN Vojín | NEMÁM TEAM | 07.03.2012 21:21 | odpovědět |
skoda ze bylo tak malo lidi, jestli bude vol.2 tak bych se chtel zucastnit a snad by se pridalo i par lidi od nas (odstrelovaci jsme sice jen dva, ale odstrelovacek je asi 5 :-))
PALA Podpraporčík | NEMÁM TEAM | 08.03.2012 11:39 |
tak snad třeba příště... ještě uvidíme, jestli se do toho pustíme znovu, ale máme v hlavě už nějaká vylepšení a nové disciplíny.