UPRAVENÉ TERMÍNY AKCÍ
Kvůli zrušení areálu raketové základny v Leskovci jsme upravili termíny akcí airsoftgods.cz, které najdete v tomto článku. Opět zde naleznete vaše oblíbené herní režimy, které aplikujeme na akcích v areálech vojenských…
JAK PLNIT LAHVE NA HPA?
Jak si sám plnit HPA lahve snadno.
VYSVĚTLENÍ LIMITU ZBRANÍ.
Vysvětlení rozdílů typu zbraní do které kategorie se řadí daná zbraň.
TERMÍNY AKCÍ PRO ROK 2023
Pro tento rok jsme pro vás připravili seznam všech našich předem plánovaných akcí pro areál raketové základny v Leskovci a raketové základny ve Frýdku-Místku. Vybrat si můžete z rozličných scénářů, variant úsťové…
KALIFORNŠTÍ POLICISTÉ POUŽÍVAJÍ AIRSOFTOVÉ ZBRANĚ!
Národní nedostatek munice nutí mnoho Kalifornských policejních oddělení k hledání alternativ při policejním výcviku. "Všichni bojují s, jak to tak vypadá, zmenšujícími se zásobami munice" řekl poručík Louie Tirona.
Sekce: Novinky
Vložil George | 22.04.2013 11:25 | Zobrazeno 2697x

Poručík Louie Tirona je zbraňovým a taktickým instruktorem Richmondského policejního oddělení v Kalifornii, který přišel s nápadem využívat airsoftové zbraně profesionální úrovně při tréninku.

"Pokud se dostaneme do situace kdy máme málo munice, můžeme jednoduše trénovat s airsoftovými zbraněmi, což simuluje to co děláme s reálnými zbraněmi" říká poručík Loie Tirona a dodává, že jsou airsoftové zbraně při porovnání s reálnými mnohem levnější.

Sousední Albany se připojuje k Richmondu a rovněž využívá airsoftových zbraní.

"Je stále těžší získat munici, kterou potřebujeme pro pravidelný výcvik policistů." přitakává seržant Dave Bettencourt "Využíváme airsoftové zbraně jako možnou náhradu pro udržení dovedností všech našich policistů"

 

zdroj: washington times

Zpět na články

KOCMI Štábní praporčík | 4 BRN ZNOJMO | 01.10.2013 12:11 | odpovědět |
nic nového ...