UPRAVENÉ TERMÍNY AKCÍ
Kvůli zrušení areálu raketové základny v Leskovci jsme upravili termíny akcí airsoftgods.cz, které najdete v tomto článku. Opět zde naleznete vaše oblíbené herní režimy, které aplikujeme na akcích v areálech vojenských…
JAK PLNIT LAHVE NA HPA?
Jak si sám plnit HPA lahve snadno.
VYSVĚTLENÍ LIMITU ZBRANÍ.
Vysvětlení rozdílů typu zbraní do které kategorie se řadí daná zbraň.
TERMÍNY AKCÍ PRO ROK 2023
Pro tento rok jsme pro vás připravili seznam všech našich předem plánovaných akcí pro areál raketové základny v Leskovci a raketové základny ve Frýdku-Místku. Vybrat si můžete z rozličných scénářů, variant úsťové…
PROČ POŘÁDAT AKCE PŘES NAŠE STRÁNKY?
Základní myšlena tvůrců stránek byla, vytvořit kvalitní server, na kterém budou vidět všechny akce pro určitý region v ČR. Naprogramování stránek bylo velkým oříškem, ale podle ohlasů to stálo za to. Tímto článkem bych Vás chtěl motivovat na zadávání airsofotvých akcí do našeho systému "AKCE". Čím více lidí bude tento systém využívat, bude větší možnost, že si každý najde tu svoji akci v nejbližším okolí. Nestane se, že musí jezdit desítky, ne-li stovky kilometrů na vetší akce, a to se pořádá velká akce vzdálená pár kilometrů přes tři vesnice.
Sekce: Novinky
Vložil Paul132 | 18.10.2011 20:38 | Zobrazeno 1260x
VŠE JE ZADARMO

Proč se stát pořadatelem akcí?
Největším tahounem našich stránek jsou akce, proto se snažíme ulehčovat pořadatelům jejich práci. To se nám úspěšně daří.

- pokud vytvoříte airsoftovou akci jako pořadatel, systém automaticky vyhotoví tabulky s účastníky, kteří se přihlásili.
- každý, kdo se bude přihlašovat do akcí, si může rovnou vybrat z vytvořených stran, ať už jich je třeba deset např. civilisté, Američané, česká armáda aj. Pořádající o tom bude mít absolutní přehled.
- další lákavou vlastností u profilů je vidět, zda se daný hráč akce zúčastnil nebo bez omluvy nedorazil. (vzniká tím problém u malých akcí, kdy se uzavře registrace a poté se dostaví polovina lidí)
- rychlá komunikace s pořadateli (není problém se jich zeptat na cokoli, ať už tajnou formou pomocí soukromé zprávy nebo veřejnou přes chat pod vytvořenou akcí - nemusí se zakládat speciální stránky, které se složitě dohledávají, vše zde máte na jednom místě
- můžete využít filtraci akcí a chatu, dyž si v horní liště po přihlášení vyberete určitý kraj, který chcete zobrazit, vypíšou se Vám pouze akce v dané lokalitě.

Proč zveřejňovat akci týmů, kteří neznají airsoftkoalici?

Důvodů je taky velká řada. Většina airsofťáků je jako jedna velká rodina. Tak proč neukázat svým kamarádům kam se chystáte. Nebo jim udělat takovou malou službu, nabídnout jim akci v jejich okolí. Pořádající to určitě ocení. Budeme jej kontaktovat, zda nechce využít náš systém pro pořádání příští akce.

- ukáže kamarádům alternativy akcí, kterých se mohou zúčastnit
- získáte hodnostní body do svého profilu
- potěšíte tvůrce webu, že máte zájem o využívání airsoftkoalice


Výhody, které Vám zprostředkuje Airsoftkoalice za uspořádání akcí

- procentuální slevy v obchodech
- speciální ceny na vybrané produkty
- více zkušeností do profilu (na získání lepší hodnosti)

--> V dalším článku se dozvíme jak na to :-)

Zpět na články