UPRAVENÉ TERMÍNY AKCÍ
Kvůli zrušení areálu raketové základny v Leskovci jsme upravili termíny akcí airsoftgods.cz, které najdete v tomto článku. Opět zde naleznete vaše oblíbené herní režimy, které aplikujeme na akcích v areálech vojenských…
JAK PLNIT LAHVE NA HPA?
Jak si sám plnit HPA lahve snadno.
VYSVĚTLENÍ LIMITU ZBRANÍ.
Vysvětlení rozdílů typu zbraní do které kategorie se řadí daná zbraň.
TERMÍNY AKCÍ PRO ROK 2023
Pro tento rok jsme pro vás připravili seznam všech našich předem plánovaných akcí pro areál raketové základny v Leskovci a raketové základny ve Frýdku-Místku. Vybrat si můžete z rozličných scénářů, variant úsťové…
GUARDIAN:9 (4TH) VÝSLEDKY
Všichni víme že červení měli navrch. Co jste ale neměli šanci vědět je, že první hra byla velmi vyrovnaná a modrým chybělo jen velmi málo k vítězství. Podrobnosti najdete v tomto článku včetně grafického vyobrazení výsledků.
Sekce: Reporty z akcí
Vložil Henry | 06.04.2015 20:48 | Zobrazeno 3298x

Hráčům, kteří hráli za červené děkuji za účast. Modrým děkuji také a navíc smekám klobouk nad výkonem, který podali i přesto, že v druhé půli akce bojovali proti evidentně silnějšímu soupeři. Strany jsem se snažil rozdělit co nejlépe a ačkoliv to tak nevypadalo, první hra skončila velmi těsně, proto se domnívám, že v první půli bylo rozdělení stran ještě v pořádku. Problém zřejmě nastal až po polední pauze, kdy musely být přerozděleny strany z důvodu odchodu mnoha hráčů, kterým se pokazily zbraně. Na příští akce mám nachystaný mnohem lepší systém rozdělení stran, který by již měl být funkční, takže se můžete těšit na ještě vyrovnanější akce. Jsem rád, že i přes nevyzpytatelné aprílové počasí vás dojela početná skupina. Předpověď jsem čerpal z Googlu a doufal jsem, že je to alespoň trochu důvěryhodný zdroj. Od aprílu se však nic důvěryhodného bohužel čekat nedá ;-)

První hra dopadla výhrou červených, bylo to ale tak tak:
519 bodů získali modří
638 bodů získali červení
Celkem se rozdělilo 1157 bodů z 1170 možných, tudíž přišlo vniveč pouze 13 bodů. Zajímavostí je, že modří získali u celkem pěti vlajek nadpoloviční převahu v bodovém hodnocení každé z nich. Hráli však bohužel defenzivní hru a nepodařilo se jim tedy získat žádné body u vlajek v blízkosti nepřátelské základny. To zachránilo červené, protože ačkoliv měli nadpoloviční většinu pouze u čtyřech vlajek, získali zde hodnocení maximální a to jim zajistilo vítšzství v prvním kole.
Níže si můžete prohlédnout grafické znázornění držení jednotlivých vlajek.

Druhá hra dopadla drtivou výhrou červených a to následovně:
180 bodů získali modří
616 bodů získali červení
Celkem se rozdělilo 796 bodů z 828 možných. Zde bych chtěl ještě vyzdvihnout bojovnost modrých, kteří se nevzdali a bojovali až do posledních sil a kterým se podařilo ukořistit vlajky i hluboko v nepřátelském území a navíc získali a drželi vlajku číslo 8, čehož si červení buď nevšimli, nebo se zde modří bránili zuby nehty.
Níže si můžete prohlédnout grafické znázornění držení jednotlivých vlajek.

Obě hry tedy vyhráli červení a stali se tak celkovými vítězi celé akce, k čemuž gratuluji. Modrým se omlouvám za nekvalitní, nebo hajdalácké rozdělení stran po polední pauze. Z chyb jsem se poučil a pokusím se příště udělat akci zase o něco lepší :-)

Zpět na články

LUKE Plukovník | C.A.A.S. | 07.04.2015 15:54 | odpovědět |
Komentář článku: GUARDIAN:9 (4TH) VÝSLEDKY
Houby nevšimli, nějaký dement to nepřepl. Paráda. Tak jako na každé akci -_-
GIZMO_CZ Podplukovník | GREY GHOST AIRSOFT TEAM PROSTĚJOV | 07.04.2015 16:16 |
:-) jop a velení to nezkontrolovalo! :-) Příště je popravíme za napomáhání nepříteli! Těším se na další akci!! Prostor je to perfektní. Zajímalo by mě kolik se nevrátilo průkazek s čísly - zde bych Henrymu trošku s dovolením poradil, že na suchý zip by to bylo daleko lepší ale i asi dražší...
LUKE Plukovník | C.A.A.S. | 07.04.2015 16:21 |
Já sice nebyl ve velení, ale kontroloval jsem tři stožáry.