UPRAVENÉ TERMÍNY AKCÍ
Kvůli zrušení areálu raketové základny v Leskovci jsme upravili termíny akcí airsoftgods.cz, které najdete v tomto článku. Opět zde naleznete vaše oblíbené herní režimy, které aplikujeme na akcích v areálech vojenských…
JAK PLNIT LAHVE NA HPA?
Jak si sám plnit HPA lahve snadno.
VYSVĚTLENÍ LIMITU ZBRANÍ.
Vysvětlení rozdílů typu zbraní do které kategorie se řadí daná zbraň.
TERMÍNY AKCÍ PRO ROK 2023
Pro tento rok jsme pro vás připravili seznam všech našich předem plánovaných akcí pro areál raketové základny v Leskovci a raketové základny ve Frýdku-Místku. Vybrat si můžete z rozličných scénářů, variant úsťové…
SOGDEFENCE CONTEST – JE TO JENOM HRA NEBO NA TO MÁŠ?
Téměř každý chlap si v klukovském věku hrál na vojáky, ti dříve narození si jistě vzpomenou, jak pobíhali kolem paneláku s plastovými pistolemi a křičeli bác, bác. Kdo byl mrtev, napočítal do deseti a hrál dál.
Sekce: Nápady a návody
Vložil Lišák | 18.03.2014 19:24 | Zobrazeno 1065x

Téměř každý chlap si v klukovském věku hrál na vojáky, ti dříve narození si jistě vzpomenou, jak pobíhali kolem paneláku s plastovými pistolemi a křičeli bác, bác. Kdo byl mrtev, napočítal do deseti a hrál dál. Ti co se narodili později již měli možnost po sobě střílet plastovými kuličkami. Někoho to chytlo natolik, že se začal profesionálně věnovat kariéře vojáka z povolání nebo policisty, jiní z těchto her vyrostli a někdo se začal věnovat airsoftu.

Airsoft zažívá poslední dobou velký boom, není to záliba pouze mládeže, ale čím dál častěji se airsoftem zabývají i „ctihodní" otcové od rodin, během víkendu zahazují své pracovní pozice a z manažerů nebo vysokoškolských profesorů se stávají příslušníky policie nebo armády, kteří se zakopávají v lese nebo schovávají v ruinách budov a číhají na nepřítele. Jedni si zakoupí zbraň, maskáče a hurá do lesa, vyčistit si hlavu , " vyblbnout" se s kamarády a odpoutat se od každodenních starostí. Druzí se snaží věrně napodobit nějakou speciální jednotku, a to nejen vybavením a zbraněmi, ale i taktikou, kterou daný vzor používá.

Je ale nejmodernější vybavení a zbraně to, co dělá příslušníky speciálních jednotek výjimečnými? Ne není. To co dělá tyto muže výjimečnými, nejsou zbraně, které používají nebo to co mají na sobě. Je to ocelová vůle, výborná fyzická kondice, odolnost proti nepohodlí a hlavně odhodlání splnit úkol za každou cenu.

Pro ty, kteří si chtějí prověřit své taktické dovednosti, ale také svou fyzickou kondici a vůli, připravila společnost SogDefence s.r.o. soutěž. SOGDEFENCE CONTEST. Nejedná se o žádný SogDefence „Spartan Race", jedná se o soutěž čtyřčlenných týmů, které budou soutěžit v šesti disciplínách. Veškeré soutěžní disciplíny jsou zvoleny tak, aby prověřily hlavně taktické dovednosti a vědomosti v oborech CQB , SUT, Medical Care a střelbě, tedy oborech, které jsou stěžejní pro každého příslušníka SF. Obtížnost úkolů je zvolena tak, aby je každý tým se základními znalostmi dané problematiky mohl úspěšně splnit. Soutěž je tříkolová, v každém kole se bude soutěžit ve dvou disciplínách, přičemž do celkového hodnocení se budou počítat čtyři nejlepší výsledky. Jestli se někdo nebude cítit dostatečně silný v nějakém oboru, ale v dalších si bude věřit, může se zúčastnit pouze čtyř.

Nechceme nikoho fyzicky zničit, na druhou stranu chceme ukázat, že i „hra na vojáky" může být víc, něž si obléknout maskáče a dělat fotky před bunkrem. Více informací na www.sogdefence.com nebo sogdefence@gmail.com

 autor: SogDefence

čerpáno z : http://www.armyweb.cz/clanek/sogdefence-contest-je-to-jenom-hra-nebo-na-to-mas

Zpět na články