UPRAVENÉ TERMÍNY AKCÍ
Kvůli zrušení areálu raketové základny v Leskovci jsme upravili termíny akcí airsoftgods.cz, které najdete v tomto článku. Opět zde naleznete vaše oblíbené herní režimy, které aplikujeme na akcích v areálech vojenských…
JAK PLNIT LAHVE NA HPA?
Jak si sám plnit HPA lahve snadno.
VYSVĚTLENÍ LIMITU ZBRANÍ.
Vysvětlení rozdílů typu zbraní do které kategorie se řadí daná zbraň.
TERMÍNY AKCÍ PRO ROK 2023
Pro tento rok jsme pro vás připravili seznam všech našich předem plánovaných akcí pro areál raketové základny v Leskovci a raketové základny ve Frýdku-Místku. Vybrat si můžete z rozličných scénářů, variant úsťové…
M9 KJWORKS - OPRAVA
Krátký článeček na téma přetěsnění Vaší berrety od KJWorks od Tiba, který se snámi podělil už 2x o své zkušenosti s touto zbraní. Doufám, že se Vám jeho postřehy budou hodit a přeji příjemné čtení.
Sekce: Nápady a návody
Vložil George | 08.03.2013 12:43 | Zobrazeno 1738x
Výroba, demontáž:
 

Vzhledem ktomu, že se čímdál tím více setkávám s lidmi, co jim zásobník přestal těsnit, protože původní rádoby těsněni již netěsní a po narazění CO2 bombičky všechen obsah behem momentu vysyčí a při nedotaženém výpustném ventilu, dokonce výpustný ventil "vystřelí", vkládám sem homemade klíč na narážecí ústrojí. Doporučuji volit kvalitní ocel, hlavně ne hliník. Udělejte klíč dostatečně dlouhý, a na jeho konec navařte kolmo kus kulatiny, aby jste při montáži a demontáži měli větší sílu a úchop. Jakmile klíč vyrobíte a narážecí ústrojí vyšroubujete - někdy je to festovně dotáhlé, tak je třeba i zásobník OPATRNĚ upnout do svěráku a až poté odmontovat.


Přetěsnění a zpětná montáž:

1.Varianta

Narážecí ústrojí máme venku a původní těsnění sejmeme z ústrojí, tedy pokud není na dva kusy. První varianta spočívá v tom, že narážecí ústrojí vememe sebou a  zajdeme do  železářství, nebo do obchodu co se výrobou těsnění přimo zabývá. Těsnění stojí kolem koruny možná i dvou, záleží na kvalitě a materiálu. Skoušejte různé druhy těsnění a které nejlépe padne, to kupte. Pokud koupíte příliš velký průměr těsnění, tak ústrojí do zásobníku našroubujete, ale ne na doraz, a tím pádem sice bude zásobník těsnit, ale bude to k ničemu, protože díky tomu, že ústrojí bude oproti původnímu uložení o něco výše, tak bombička nepůjde naplno utáhnout a ať se budete snažit jak chcete, tak to nedotáhnete do té míry, aby plyn neunikal, a budete muset kolečko s dírou na imbus,  kterým bombičku utahujete muset brousit. Nezapomeňte ústrojí dobře utáhnout.

2.Varianta
 
Tahle varianta je pro mě docela překvapující novinkou, kterou jsem se nedávno dozvěděl, ozkoušel a funguje. Spočívá v přetěsnění pomocí teflonové pásky.
Zde narážecí ústroji omotáme několika proužky teflonové pásky - omotáme závit a soustředíme se, aby byl i pečlivě omotán i zápich kde bylo původně těsnění. Nešetřit, po zašroubování se to díky teflonové pásce dokonale zatěsní. Zde platí poctivé dotáhnutí dvojnásobně.

3.Varianta: Pokud vaše ruce jsou velmi gramlavé, dejte to raději do servisu :D

Autor: Tib

Zpět na články