UPRAVENÉ TERMÍNY AKCÍ
Kvůli zrušení areálu raketové základny v Leskovci jsme upravili termíny akcí airsoftgods.cz, které najdete v tomto článku. Opět zde naleznete vaše oblíbené herní režimy, které aplikujeme na akcích v areálech vojenských…
JAK PLNIT LAHVE NA HPA?
Jak si sám plnit HPA lahve snadno.
VYSVĚTLENÍ LIMITU ZBRANÍ.
Vysvětlení rozdílů typu zbraní do které kategorie se řadí daná zbraň.
TERMÍNY AKCÍ PRO ROK 2023
Pro tento rok jsme pro vás připravili seznam všech našich předem plánovaných akcí pro areál raketové základny v Leskovci a raketové základny ve Frýdku-Místku. Vybrat si můžete z rozličných scénářů, variant úsťové…
JAK ŽE JE TO SE SYSTÉMEM HODNOSTÍ?
V poslední době se nám tu zase vyrojily dotazy na téma "Proč jsem pořád vojín". V dnešním povídání bych Vám rád osvětlil, jak že je to se systémem hodností a jakým způsobem vyšší hodnost získáte a proč :-)
Sekce: Nápady a návody
Vložil George | 29.07.2012 08:24 | Zobrazeno 2902x

Systém hodností je vymyšlen, aby pokud komunikujete s nějakým členem Airsoft Koalice, jste okamžitě rozpoznali jeho airsoftovou aktivnost :-) jak to myslím vysvětlím o pár řádků níže.

Jak si můžete každý ve svém profilu prohlédnout airsoft koalice nabízí krom hodností, které získáváte za přihlašování a účast na akcích zde na airsoft koalici, také Vaše hodnocení jako pořadatele akcí a dále  tzv. ribbony neboli malé obdélníkové medaile s hodnocením Vašich online aktivit a neposledně v řadě také ukazatel účasti na akcích.

Hodnost získá každý registrovaný uživatel airsoft koalice. Hodnostní systém je založen na AČR hodnostním systému to znamená, že vyšších hodností dosahujete postupně, tak jak jdou za sebou v AČR, až na pár výjimek o kterých, ale neprozradím víc, než že jich dosáhnete až po dosažení hodností v armádě nejvyšších :-). Ostatně Váš postup v žebříčku hodností vidíte na progress baru nad ribbonky a to jak do další hodnosti tak i do té nejvyšší. Seznam hodností a počtu potřebných úspěšně absolvovaných akcí je zde:

Vždy je uveden počet akcí, při kterém máte danou hodnost

3 Vojín

6 Svobodník

9 Desátník

12 Četař

16 Rotný

20 Rotmistr

25 Nadrotmistr

30 Štábní rotmistr

35 Podporučík

a vyšší ještě nikdo nezískal, takže s dalšími se nechte překvapit :D

Proč říkám úspěšně absolvovaných? No protože cesta k získání vyšší hodnosti není pouhé přihlášení na akci, ale je potřeba také Vaše účast na akci. Pořadatel akce totiž může po akci udělit hráčům, kteří se na akci nedostaví, nebo se chovají v rozporu s pravidly akce BAN, tím nejenom, že nezískáte vyšší hodnost, ale zároveň se to projeví úbytkem Vašeho ukazatele účasti na akcích. Pokud je ukazatel plný víte jako organizátor, že s hráčem nebyli v minulosti, žádné problémy a tím pádem, že s největší pravděpodobností ani žádné problémy nehrozí. Jistota se zvyšuje s hodností uživatele čím aktivnější sofťák to je tím vyšší hodností se pyšní :-).

Hodnocení jako pořadatele akcí ukazuje počet hvězdiček. Je to vlastně zprůměrovaný výsledek všech hodnocení u akcí, které jste pořádali a byli jste uvedeni jako organizátor akce. Podle tohoto hodnocení snadno poznáte jak se organizátorovi akce, kam se chcete přihlásit, daří vlastní organizace a zábavnost jeho akcí.

Dále, jak jsem již zmínil, ve vašem profilu se nacházejí také ribbony, které hodnotí Vaši online aktivitu, čím více Váš ribbon zlatavě září, tím jste v dané oblasti aktivnější. Ribbonů je zatím celkem šest a to za příspěvky v chatu, organizaci akcí, přidávání akcí, vkládání fotek, vkládání videí a zbrojní arzenál. Přispívání v chatu je snad všem jasné, čím víc tím líp :-), samozřejmě blbosti spam a podobné, promazávám :-). Organizace akcí je další hodnocení pro organizátory a jako u všech ribbonů platí, čím víc akcí tím víc adidas :-). Přidávání akcí si zvyšujete, pokud přidáváte akce, o kterých jste se doslechly, ale máte dostatek informací a chcete informovat ostatní airsofťáky zde na airsoft koalici o tom kde a kdy se akce odehraje. Vkládání fotek a videí opět zvyšujete tím, že vkládáte zajímavá videa nebo nahráváte fotky z akcí, vaše teamová nebo profilová fota. Barevnější ribbonek za zbrojní arzenál zase získá ten, kdo nashromáždí ve své zbrojnici a to ať už jako vlastník nebo jako bývalý majitel větší počet zbraní :-).

Nu doufám, že jsem Vám tímto osvětlil dostatečně k čemu, že to ty hodnosti hvězdičky a ukazatele jsou :-). Hlavně myslete na to, že je to všechno pro Vás a děláno s láskou airsofťáka pro airsofťáky :-) Opět platí máte-li nápady na vylepčení, nebo nějaké připomínky pište na email: admin [zavináč] airsoftkoalice [tečka] cz

Zpět na články