UPRAVENÉ TERMÍNY AKCÍ
Kvůli zrušení areálu raketové základny v Leskovci jsme upravili termíny akcí airsoftgods.cz, které najdete v tomto článku. Opět zde naleznete vaše oblíbené herní režimy, které aplikujeme na akcích v areálech vojenských…
JAK PLNIT LAHVE NA HPA?
Jak si sám plnit HPA lahve snadno.
VYSVĚTLENÍ LIMITU ZBRANÍ.
Vysvětlení rozdílů typu zbraní do které kategorie se řadí daná zbraň.
TERMÍNY AKCÍ PRO ROK 2023
Pro tento rok jsme pro vás připravili seznam všech našich předem plánovaných akcí pro areál raketové základny v Leskovci a raketové základny ve Frýdku-Místku. Vybrat si můžete z rozličných scénářů, variant úsťové…
NOVÁ PROCESOROVÁ JEDNOTKA PRO ZBRANĚ ARES VZ.58
Nová jedinečná procesorová jednotka pro AEG zbraně ARES vz.58. Množství nových funkcí Vám přinese ještě více zábavy. Samozřejmostí zůstává, jako u našich jednotek, možnost použití pro výkonné zbraně s pružinou až M190. Dodáváno vždy s univerzální kabeláží.
Sekce: Recenze vybavení
Vložil Paul132 | 29.09.2015 22:17 | Zobrazeno 4102x

Nová procesorová jednotka pro zbraně ARES vz.58

Mezi nejnovější kousky v rodině Grizzly patří procesorová spínací jednotka primárně pro zbraň vz.58 od výrobce ARES. Před vydáním této jednotky došlo k dlouhodobému testování, které ukázalo pár konstrukčních nešvarů, které bylo potřeba vyřešit. Nejhorší bylo navrhnout kam umístit klasické velké tranzistory, které jsou nutné k zachování standartu Grizzly jednotek a to použitelnosti do pružin M190.

VZ58 1

Jaká je samotná montáž, popř. co je potřeba upravit?

Rozměry desky jsou naprosto totožné jako u původní desky, jen musely být všechny součástky přesunuty na svá místa podle ostatních jednotek od výrobce Grizzly. Jediné co musíte udělat navíc je nastavení spouště, které je možné nastavit podle vlastních potřeb. Někdo preferuje citlivou spoušť, která vystřelí po decentním zmáčknutí, a jiný má radši spoušť spínající v zadní poloze. Tato volba je pouze na Vás a za to dáváme palec nahoru.

Rozdílné funkce PSJ od GRIZZLYHO a spouště od ARESU

Základní funkce jsou naprosto totožné, jako více raná dávka, okamžitá odezva na zmáčknutí spouště díky mos-fetu a okamžité zabrzdění díky aktivní brzdě.

Novinky u Grizzlyho:

  • Možnost použití do jakékoli pružiny
  • Indikace LED diodou pro správné nastavení spouště
  • Poskytování doživotní záruky
  • Jednoduché nastavení režimů střelby
  • Jednoduché nastavení dávky (burstu)
  • Manuální mód – vyřazení detekce poruchy

VZ58

Tabulka pro možnosti nastavení nové jednotky

 

karticka

 

O vašem pohybu v menu Vám dá vždy vědět vibrace motorku, které mají jasná pravidla. Podle kartičky se v tom zorientuje opravdu každý.

Proč je vyšší cena oproti původním jednotkám PSJ od výrobce GRIZZLY?

Hodně lidí se ptá, proč je cena této jednotky vyšší. Máme pro vás jasnou odpověď přímo od výrobce. U této jednotky se jedná o malosériovou výrobu, která je plně osazována ručně a vše musí být o to více testováno a kontrolováno. Jednotka je dodávaná s univerzální kabeláží, kterou si uživatel může natáhnout kamkoli bude potřebovat.

Přinášíme úlevu pro uživatele, kterým stačí pouze deska bez kabeláže. Během několika dnů bude v prodeji samostatná deska o několik málo stovek levnější. Na novou desku lze použít původní kabeláž. Jen pozor na pájení, určitě nepoužívejte klasickou trafopájku.

Klasické upozornění, kterého není nikdy dost!

POZOR! Při chybném úsudku může dojít k rozsáhlejšímu poškození zbraně!! Využití se nedoporučuje uživatelům, kteří nemají pokročilé znalosti ve funkčnosti AEG zbraní!

Jak je vlastně docíleno realistické spouště?

V nové generaci jsou pro možnosti nastavení citlivosti spouště přibaleny dva různé magnety. Jeden podélný, tím se dá nastavit velmi citlivá spoušť, kdy stačí pro sepnutí pouze drbnutí do spouště. Oválný je určený pro menší citlivost, která vám dovolí promáčknutí spouště.

Obsah balení nové procesorové jednotky:

  • procesorová jednotka PSJ-M2 gen.2
  • kompletní kabeláž
  • izolační fólie
  • návod k použití a instalaci
  • tepelně vodivá folie
  • magnety na spoušť
  • Dean-T konektor - samec (na přání možno vyměnit za jiný typ)
  • pozlacené konektory na motor - 2ks
  • bužírky na konektory

Ač to tak rychle u většiny firem nefunguje, tak tady se vypouští nové výrobky o sto šest. Mezi největší novinky patří PSJ v externím provedení a další přírůstek v rodině Mos-fetů bude provedení Micro. Slibují opět zachování všech funkcí této nové druhé generace a jen tak v meziřeči se někdo zmínil o PSJ pro M249.

No máme se tedy na co těšit a klukům z Grizzly Airsoft přejeme hodně zdaru v jejich práci.

Zpět na články