UPRAVENÉ TERMÍNY AKCÍ
Kvůli zrušení areálu raketové základny v Leskovci jsme upravili termíny akcí airsoftgods.cz, které najdete v tomto článku. Opět zde naleznete vaše oblíbené herní režimy, které aplikujeme na akcích v areálech vojenských…
JAK PLNIT LAHVE NA HPA?
Jak si sám plnit HPA lahve snadno.
VYSVĚTLENÍ LIMITU ZBRANÍ.
Vysvětlení rozdílů typu zbraní do které kategorie se řadí daná zbraň.
TERMÍNY AKCÍ PRO ROK 2023
Pro tento rok jsme pro vás připravili seznam všech našich předem plánovaných akcí pro areál raketové základny v Leskovci a raketové základny ve Frýdku-Místku. Vybrat si můžete z rozličných scénářů, variant úsťové…
NOVÁ GENERACE PSJ OD VÝROBCE GRIZZLY
Opět tu máme nové možnosti vašich AEG zbraní, které se stávají opět inteligentnější, než bylo doposud běžné. Do rodiny přibyla nová jednotka pro všechny mechaboxy typu 3. Díky tomu se klukům z Grizzly Airsoft podařilo pokrýt nejrozšířenější arzenál zbraní.
Sekce: Novinky
Vložil Paul132 | 21.09.2015 22:50 | Zobrazeno 2544x

Procesorové jednotky druhé generace, které opět přináší revoluci

Opět tu máme nové možnosti vašich AEG zbraní, které se stávají opět inteligentnější, než bylo doposud běžné. Do rodiny přibyla nová jednotka pro všechny mechaboxy typu 3. Díky tomu se klukům z Grizzly Airsoft podařilo pokrýt nejrozšířenější arzenál zbraní.

Co vlastně nová generace přináší?

Došlo k několika drobným úpravám pro ještě jednodušší instalaci těchto jednotek. Pro další zjednušení bylo natočeno nové video s touto instalací, jak pro jednotky M2, tak M3 v české i anglické verzi

Novinky nové generace:

  • Úprava tvarů, pro použití neupraveného přerušovače střelby
  • Indikace LED diodou pro správně nainstalovaný přerušovač střelby
  • Úprava izolační folie a teplovodivé folie, která jsou již předchystané na PSJ
  • Nové režimy nastavení (více uvádíme níže)
  • Manuální mód – vyřazení detekce poruchy

PSJ_M3_GEN2

Nové možnosti nastavení AEG zbraně

  1. Nastavení krátké dávky (burst) - Původní a nejvyužívanější funkce
  2. NOVINKA! Nastavení hlídání stavu baterie – původní rozšířená funkce, nyní s možností volby používané baterie. Díky této funkci nemůže dojít k nechtěné indikaci vybití baterie.
  3. NOVINKA! Nastavení režimu střelby – tato funkce byla velice dotazována a kluci přišli s její implementací do nové generace, myslíme, že možností tohoto nastavení režimů je až až a voji ideální volbu si najde každý.
  4. NOVINKA! Nastavení prodlevy – díky této funkci si můžete nastavit tzv. prodlevu výstřelu, kdy výstřel proběhne stejně rychle dle Vaší kadence, ale tuto kadenci můžete regulovat touto prodlevou. Nápad se nám velice líbí a věříme, že bude slavit úspěch
Všechny informace naleznete přímo na jejich webu zde

I když je menu nastavování na první pohled složité, nikdy nebude k nastavení čehokoli potřeba více jak 6 zmáčknutí. A o vašem pohybu v menu Vám dá vždy vědět vibrace motorku, které mají taky jasná pravidla.


Nejčastější otázky před koupí produktu, aneb čeho se lidé bojí?

  • Dokážu jednotku sám nainstalovat?

(Zkušený technik dokáže jednotku sám nainstalovat, ale je k tomu zapotřebí již velkých vědomostí ohledně fungování AEG zbraní. Při montáži dojde k úplnému rozebrání zbraně)

  • Co když to nedokážu nainstalovat sám?

(Firma Grizzly nabízí možnost instalace, stačí jim poslat spodní část těla včetně pažbičky a oni Vám tam jednotku během několika málo dnů nainstalují)

  • V čem je lepší než ta od Jeffa?

(Na tuto otázku Vám odpovíme v příštím článku, jak lidé porovnávají neporovnatelné)

  • Neznečistí se sondy během používání a nezpůsobí to poruchu?

(Možnost znečištění je opravdu minimální, může se stát chybou technika při mazání mechaboxu, nebo ulomením nějakého dílu při závadě. Jiná možnost znečištění při správném složení mechaboxu není možná)

NOVINKA, Manuální mód

Grizzly vymyslel tzv. manuální mód, kterým můžete při poruše odstavit senzory na přerušovači střelby a kulise. Zbraň i při diagnóze poruchy bude nadále střelby schopna. Střelba bude díky vyřazenému přerušovači střílet jen na režim auto i na poloze semi.

POZOR! Při chybném úsudku může dojít k rozsáhlejšímu poškození zbraně!! Využití se nedoporučuje uživatelům, kteří nemají pokročilé znalosti ve funkčnosti AEG zbraní!

Jak je vlastně docíleno realistické spouště?

V nové generaci jsou pro možnosti nastavení citlivosti spouště přibaleny dva různé magnety. Jeden podélný, tím se dá nastavit velmi citlivá spoušť, kdy stačí pro sepnutí pouze drbnutí do spouště. Oválný je určený pro menší citlivost, která vám dovolí promáčknutí spouště.

PSJ_M3_GEN2_1

Obsah balení nové procesorové jednotky:

  • procesorová jednotka PSJ-M2 gen.2
  • kompletní kabeláž dle zvoleného provedení
  • izolační folie
  • návod k použití a instalaci
  • upravená kulisa přepínače střelby včetně magnetu
  • tepelně vodivá folie
  • magnety na spoušť a přerušovač
  • dean-T konektor - samec (na přání možno vyměnit za jiný typ)
  • pozlacené konektory na motor - 2ks
  • bužírky na konektory

V blízké době se můžeme těšit na další přírůstek do rodiny PSJ, a to přesně PSJ-VZ58. Tato zcela unikátní procesorovka bude určena do mechaboxů pro zbraně ARES vz.58, díky kterým již nebudete omezováni žádnými limity. Slibují zachování všech funkcí této nové druhé generace.

Zpět na články