UPRAVENÉ TERMÍNY AKCÍ
Kvůli zrušení areálu raketové základny v Leskovci jsme upravili termíny akcí airsoftgods.cz, které najdete v tomto článku. Opět zde naleznete vaše oblíbené herní režimy, které aplikujeme na akcích v areálech vojenských…
JAK PLNIT LAHVE NA HPA?
Jak si sám plnit HPA lahve snadno.
VYSVĚTLENÍ LIMITU ZBRANÍ.
Vysvětlení rozdílů typu zbraní do které kategorie se řadí daná zbraň.
TERMÍNY AKCÍ PRO ROK 2023
Pro tento rok jsme pro vás připravili seznam všech našich předem plánovaných akcí pro areál raketové základny v Leskovci a raketové základny ve Frýdku-Místku. Vybrat si můžete z rozličných scénářů, variant úsťové…
SOUTĚŽTE S AČR!
Chtěli byste vyhrát nějakou tu cenu od armády České republiky? Máte možnost :-) Stačí si přečíst pravidla a splnit zadaný úkol a třeba Vám nějaká zajímavá cena spadne do klína :-) Zasoutěžte si s armádou!
Sekce: Novinky
Vložil George | 07.12.2011 15:21 | Zobrazeno 3551x


Pokud na Vámi vytvořený wallpaper umístíte logo Airsoft Koalice, nebo www adresu určitě pro Vás najdeme nějakou malou odměnu :-)






Vytvoř wallpaper pro Armádu České republiky!
 
Milé čtenářky, milí čtenáři
 
Chcete vyhrát skvělé finanční a věcné ceny? Tak neváhejte a zapojte se do naší soutěže „Wallpaper pro Armádu České republiky“. Cílem soutěže je vytvořit libovolnou technikou pozadí monitoru (wallpaper) na téma „Český voják zná své poslání“.

Soutěž je společným dílem Armádních novin a Armády České republiky, která do soutěže dodala krásné věcné ceny, jako je malý 20l vojenský batoh, vojenské trička, knižní publikace, USB klíčenky, peněženky atd. Pro nejúspěšnější soutěžící je také přichystáno milé finanční ocenění, které věnovaly Armádní noviny.
 
Neváhejte a zapojte se do soutěže!


Pravidla soutěže
 
Cíl soutěže: Vytvořit pozadí obrazovky počítače (wallpaper), který nejlépe vystihne práci a poslání současného vojáka Armády České republiky.
 
Hodnoticí kritéria: Profesionalita provedení, vystihnutí podstaty zadání “Český voják zná své poslání“, originalita a emotivita wallpaperu.
 
Přihlášení do soutěže: Soutěžícím se stane kdokoliv, kdo pošle svůj wallpaper, své jméno a své telefonní číslo na adresu newsletter@army.cz 
 
Start soutěže: 5. 12. 2011
 
Uzávěrka soutěže: 21.12.2011, 20:00 hodin
 
Zveřejnění došlých prací: 22.12.2011, 15:00 hodin 
 
Uzávěrka hlasování veřejnosti: 27.12.2011, 20:00 hodin
 
Místo a čas vyhodnocení soutěže: 28.12.2011, 14:00 hodin, www.armadninoviny.cz a www.army.cz
 
Ceny pro výherce:
1. místo - Dárkový set Armády České republiky + finanční odměna 2000 Kč
2. místo - Dárkový set Armády České republiky + finanční odměna 1000 Kč
3. místo - Dárkový set Armády České republiky + finanční odměna 500 Kč
 
Speciální cena pro miláčka publika: Dárkový set Armády České republiky
 
Všichni výherci obdrží diplom. Nejlepší wallpaper bude zveřejněn v měsíčníku Armády České republiky A-report.
 

Technické specifikace soutěže
Pravidla pro wallpaper:
1x wallpaper na téma „Český voják zná své poslání“ ve třech rozlišeních 1920x1080 (16:9), 1680x1050 (16:10) a 1280x1024 (4:3)
Maximální velikost wallpaperu je 3MB
V každém wallpaperu bude vpravo dole podpis nebo znak autora
Fotky lze použít vlastní a z oficiální armádní galerie www.flickr.com/czecharmy
Je zakázáno používat cizí fotografie a grafiku bez svolení autora! Každý soutěžící zodpovídá za dodržení autorských práv ve své práci.
Wallpaper posílejte na newsletter@army.cz, do zprávy napište jméno, telefonní číslo či případný krátký popis své práce. Wallpaper nekomprimujte. Práce poslané s příponou rar či exe nebudou přijaty.
Do předmětu emailu napište „Wallpaper pro Armádu České republiky“
Soutěžící přihlášením svého wallpaperu do soutěže uděluje Ministerstvu obrany ČR a serveru Armádní noviny souhlas s dalším užitím a šířením wallpaperu.
Pravidla hodnocení:
Všechny wallpapery budou trvale k dispozici na stránkách www.armadninoviny.cz a www.army.cz a www.facebook.com/ArmadaCeskerepubliky . Samozřejmostí je odkaz na tvůrce.
Každý wallpaper bude možno hodnotit po zveřejnění pomocí tlačítka „To se mi líbí“ na Facebook stránkách Armády České republiky www.facebook.com/ArmadaCeskerepubliky
Porota se skládá ze čtyř lidí. Dvou grafiků a dvou zástupců z AČR a Armádních Novin. První tři místa určí porota. Počet hlasů pomocí tlačítka „Líbí se mi“ určí „miláčka publika“.
Výherci budou kontaktováni e-mailem a telefonicky. 


Pravidla pro výherce:
Vítězné wallpapery budou trvale k dispozici na stránkách www.armadninoviny.cz www.army.cz a www.facebook.com/ArmadaCeskerepubliky Samozřejmostí je odkaz na tvůrce.
Vítězný wallpaper bude zveřejněn v armádním časopise A-report.
Pravidla vyplacení výhry:
 
Dárkový set Armády České republiky si výherce bude moci dle předchozí dohody nechat zaslat poštou nebo osobně vyzvednout na Ministerstvu obrany České republiky, Tychonova 1, Praha 6. Finanční výhru obdrží výherce od serveru Armádní Noviny dle předchozí dohody formou převodu na účet nebo poštovní poukázky.
 
V případě dotazů a připomínek kontaktuje Miroslavu Paškovou, Oddělení internetu Odboru komunikace a propagace MO ČR, e-mail paskovam@army.cz, tel.: 606 417 628.


Text článku je převzatý ze serveru http://www.armadninoviny.cz/soutez.html

Zpět na články

KASPI Svobodník | NEMÁM TEAM | 07.12.2011 21:36 | odpovědět |
Komentář článku: Soutěžte s AČR!
Určitě se přihlásím a zkusím něco vykutit :-)