UPRAVENÉ TERMÍNY AKCÍ
Kvůli zrušení areálu raketové základny v Leskovci jsme upravili termíny akcí airsoftgods.cz, které najdete v tomto článku. Opět zde naleznete vaše oblíbené herní režimy, které aplikujeme na akcích v areálech vojenských…
JAK PLNIT LAHVE NA HPA?
Jak si sám plnit HPA lahve snadno.
VYSVĚTLENÍ LIMITU ZBRANÍ.
Vysvětlení rozdílů typu zbraní do které kategorie se řadí daná zbraň.
TERMÍNY AKCÍ PRO ROK 2023
Pro tento rok jsme pro vás připravili seznam všech našich předem plánovaných akcí pro areál raketové základny v Leskovci a raketové základny ve Frýdku-Místku. Vybrat si můžete z rozličných scénářů, variant úsťové…
REPORT ZÁŘÍČÍ #3
Krátky report z akce a info jak to vlastně s prostorem vypadá a proč se jednalo o několik po sobě jdoucích posledních Záříčí. Pokud se chcete dozvědět víc, stačí se začíst do následujícího článku...
Sekce: Reporty z akcí
Vložil George | 06.11.2011 18:22 | Zobrazeno 1862x
Krátké info k akci

Poslední Záříčí #3 bylo pravděpodobně už opravdu poslední, proto jsme pro Vás chtěli připravit několik nevšedních věcí v podobě profesionálních fotek, měření úsťovky atd. Všechno bylo připraveno a domluveno. Co čert nechtěl zapomněl jsem koupit rozlišovací pásky, tak jsem ještě v pátek před osmou večer valil do Tesca, že tam určitě něco koupím, ale ejhle v Tescu ani OBI jsem pásky nekoupil, tak jsem musel vystačit s červenou páskou ze zásob, nu nezačalo to zrovna radostně, ale na druhou stranu nic vážného.

Druhý den ráno se nám Dodo samozřejmě zasekl a nestíhal, tak jsme měli jako bonus malé zpoždění při příjezdu, naštěstí jsem s tím počítal a tak jsme vše stihli. Po zjištění, že veškeré plány s měřením úsťové rychlosti a slíbený fotograf s profesionálním foťákem jsou v tahu, protože fotograf nám odjel na rodinnou oslavu a měřák se rozbil, jsem všem tuhle krásnou novinku oznámil a omluvou byla akce zdarma. Po základním rozdělení a vysvětlení postupu pro zneškodnění výborně zpracované bomby jsme se všichni vydali plnit naše bojové úkoly. Akce se myslím velice povedla, což potvrzuje i hodnocení 4 z 5 možných hvězdiček od účastníků.

Tímto bych chtěl poděkovat všem, kteří nám přispěli formou zakoupení odznáčku AirsoftKoalice.cz na další vývoj našeho portálu. Děkujeme!

Info o Záříčí

Jak to vlastně je s prostorem v Záříčí? No jednoduše a ve zkratce řečeno. Od příštího roku se tam budou pěstovat bažanti a prostor bude již brzy vykácen, což nám v podstatě téměř znemožní jakékoli smysluplné fajtění. Ale nemáte se čeho bát, už teď máme v oku dalších několik zajímavých prostorů viz. GMM ;-)

Příhoda aneb bylo nebylo .. volné zpracování průběhu akce :-)

Bezpilotní letadlo se volně potulovalo krajinou, když dostalo úkol zničit nepřátelskou jednotku blížící se k místu testovacího odpálení příruční atomové bomby. Kdyby se jim podařilo získat bombu před jejím odpálením hrozilo by, že bombu použijí pro teroristický útok na některou ze světových metropolí. Jednotka se dostala téměř na dosah, ale naštěstí bylo ostřelování účinné, a tak bomba vybuchla a zničila celou jednotku dřív než se jí stihli zmocnit.

Zpět na články

TIB | 13.JUDE PRAPOR AIRSOFT ŽDÁNICE | 06.11.2011 20:00 | odpovědět |
Komentář článku: Report Záříčí #3
Eště Night Ops :)
GEORGE Nadrotmistr | DOG SOLDIERS | 06.11.2011 20:08 |
jo to jo .. tam vykácenost nehraje roli ..