UPRAVENÉ TERMÍNY AKCÍ
Kvůli zrušení areálu raketové základny v Leskovci jsme upravili termíny akcí airsoftgods.cz, které najdete v tomto článku. Opět zde naleznete vaše oblíbené herní režimy, které aplikujeme na akcích v areálech vojenských…
JAK PLNIT LAHVE NA HPA?
Jak si sám plnit HPA lahve snadno.
VYSVĚTLENÍ LIMITU ZBRANÍ.
Vysvětlení rozdílů typu zbraní do které kategorie se řadí daná zbraň.
TERMÍNY AKCÍ PRO ROK 2023
Pro tento rok jsme pro vás připravili seznam všech našich předem plánovaných akcí pro areál raketové základny v Leskovci a raketové základny ve Frýdku-Místku. Vybrat si můžete z rozličných scénářů, variant úsťové…
JAK NA REGISTRACI UŽIVATELE A ZALOŽENÍ TÝMU
Pokud se Vám náš web zamlouvá, nezbývá nic jiného, než se registrovat. Užitečné rady a tipy pro nové uživatele. Návod na registraci týmu, speciální novinku nového systému Airsoftkoalice.cz. Tak pojďte sem a zjistěte důležité informace.
Sekce: Nápady a návody
Vložil Paul132 | 10.10.2011 20:59 | Zobrazeno 2669x

Jak na registraci uživatele a založení týmu

Pokud se Vám náš web zamlouvá, nezbývá nic jiného, než se registrovat a založit si tým. Začneme registrací.

1) Klikneme na následující odkaz (Registrace)

Image Hosted by ImageShack.us

2) Vyplnění formuláře

Vyplníme pravdivými údaji všechny položky pro přesnou a kvalitní komunikaci s administrátory a uživateli webu
Image Hosted by ImageShack.us
Většina položek je stejná, jako u většiny registrací, ale například položka úsťová rychlost je speciální. Pokud sdělíte pravdivou informaci, budou akce pořádané skrze tento portál velice kvalitní. Pokud vlastníte více zbraní, napište úsťovou rychlost té nejpoužívanější. Jestliže pojedete na akci se silnější zbraní, měli byste informovat pořadatele o této skutečnosti, aby nedošlo k případným komplikacím při hře. Další důležitou položkou je samotná kolonka email, tuto položku si prosím zkontrolujte minimálně dvakrát. Po samotné registraci by Vám měl dojít email do Vámi zvolené E-schránky.

3) Výběr týmu

Vybereme si ze dvou možností, vybrat již existující team nebo si založit vlastní. Zkontrolujte si, jestli náhodou již někdo před Vámi nezaložil Váš tým. (Zjistíte v záložce tým, v hlavním nabídkovém panelu)
Image Hosted by ImageShack.us


4) Založení týmu

K založení týmu slouží jednoduchý formulář. Nejdůležitější položkou pro team je e-mail, který bude sloužit ke komunikaci s administrátory a pořadateli akcí. Budou Vám na něj zasílány pozvánky na akce, popřípadě pokud budete mít zájem, tak i inzerce z našeho aukčního systému.

Image Hosted by ImageShack.us


Shrnutí: V tomto článku jsme se dozvěděli, jak na správné založení týmu a uživatelského profilu, v následujících článcích se dovíte, co se dá vše zjistit v profilu a jak jej upravit.

By Paul132

Zpět na články

CHEROCKEE Vojín | EAGLES 31.ST | 31.01.2019 07:53 | odpovědět |
Zdravím je to již 3 měsíce +/- co jsme tu založili tým a stále není vidět mezi ostatními týmy proč?