Název teamu: MSOT 7734
email teamu: marek1036@seznam.cz
www teamu: www.facebook.com/msot.7734.mythosaur
Okres: Uherské Hradiště
Kraj: Zlínský
Tel: 774734321
Pro připojení k týmu se nejprve přihlaste.


O teamu: V zkratke, sme banda nadšencov (ktorý už majú nejaký ten rok v airsofte odohraný), ktorích už nebavili pew-pew akcie a rozhodli sme svoju úroveň posunúť na najvyšší možný level na aký sme prišli, na reenacting určitej reálnej jednotky. Začiatkom roku 2015 padlo rozhodnutie si vybrať za predlohu MARSOC. Ako náš vzor nám slúžia CSO operujúci v Afganistane v rokoch 2012-2014. avšak sa nemôžeme považovať za 100% reenactorov, keďže sa pri výbere gearu a jeho použitia sa nedržíme len striktných informácií o danej jednotke (napr. ref pics) ale snažíme sa používať common sense a vybrať si to, čo by mohlo najlepšie spĺňať naše požiadavky + je vysoká pravdepodobnosť, že by si tú časť gearu na seba vzali aj oni. Nikdy nebudeme tvrdiť, že sme na 100% verný reenactori Marsoc, podľa nás sa to ani nedá a komu sa to nepáči tak má proste smolu, na rôzne porovnávanie si vtákov a „hejtenia“ my nie sme a na to nás neužije. Svoje konanie a názory kvôli vám meniť nebudeme, buď sa s tým naučíte žiť alebo môžete z tejto fanpage odísť, nikto Vám v tom nebráni :) Zkrátka a dobre, každému normálnemu človeku sme vďačný za jeho podporu a aj za konštruktívnu kritiku a každý „hejter“, ktorý bude riešiť blbosti ako umiestnenie/farbu/značku pouchu a pod., bude z tejto stránky ASAP vyhodený, keďže máme dosť vlastných starostí a nemáme trpezlivosť na to aby sme sa s takými ľuďmi museli zaoberať Za pochopenie a Vašu podporu ďakujeme.
FIGHT 69
10.08.2017 18:25

Přidal: MAREK1036

O videu:
Video z akce Fight 69, která proběhla 6.8.2017 v Ketkovicích nedaleko Brna. Akce byla rozdělena na několik her: První dvě hry byly dlouhé 20 minut a hrálo se klasicky na vystřílení. Další dvě hry byly záchrana rukojmího, kde jedna strana hlídala VIP a druhá ho měla vysvobodit. Poslední hra byla klasické Capture the Flag ... ve zkratce dones nepřítelovu vlajku k té svojí. (Z této poslední hry bohužel nemám záběry, snad příště...)
SKLO 26.8.2017 (ZL)
08.09.2017 23:46

Přidal: MAREK1036

O videu:
Záběry ze hry ve Zlíně. Akce se zůčastnilo asi 15 hráčů, ale i přesto jsme si suprově zablbli. Obě hry trvali asi hodinku a něco. Hra byla obyčejný team deathmatch.
BLUE VALLEY 7 (JSOC/DELTA PLATOON)…
18.09.2017 22:59

Přidal: MAREK1036

O videu:
Video z MILSIM/LARP akce Blue Valley 7 New Wind. V tomto videu uvidíte první den akce z pohledu členů čety DELTA - konkrétně člena Bravo 1-4 (tým MSOT 7734) a velitele DELTA 1 (tým 2nd Battalion, 8th Marines, Echo Company reenacted). Video je rozděleno na 2 mise. V 1. misi jsme měli za úkol dojít okruhem do vesnice Tota Khil a zde navrhnout místnímu doktorovi zaškolení personálem ISAF jednotek. Tato mise skončila neúspěšně, jelikož doktor naši nabídku odmítl. Šli jsme nejkratší cestou směrem na základnu a všichni se vrátili zpět ve zdraví. Ve 2. misi jsme měli jít původně vystřídat četu Charlie do vesnice Shirkan. Ovšem těsně před misí se změnili plány a družstvo Charlie muselo jít na obranu Tota Khilu, kde se vyskytovali jednotky Talibanu. Družstva Alfa a Bravo měli plnit původní úkol a to obranu Shirkanu. Ovšem dr. Charlie dostalo nástřel už u Marjahu a tudíž jsme jim byli nuceni poskytnout pomoc a přemístit se na jejich pozici. Zde jsme přivolali lékařskou pomoc dvěma raněným a zjistili jsme 2 ztráty z naší čety. Tudíž jsme v plné síle s četou GOLF zatlačili Taliban zpět za Tota Khil k Pákistánské hranici.